Ποιοι Είμαστε

Το εστιατόριο Samurai Premium Asian Cuisine & Sushi βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στοχεύει να μυήσει τους επισκέπτες του στην ασιατική κουζίνα. Προσφέρει αυθεντική γεύση της ανατολής ακολουθώντας τις παραδόσεις του παρελθόντος.
Το μενού του εστιατορίου είναι δελεαστικό και εστιασμένο στην ανάδειξη των πρώτων υλών των πιάτων που σερβίρονται. Εδώ, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να συνθέσουν το δικό τους πιάτο αλληλεπιδρώντας με τους chefs, οι οποίοι μοιράζονται τις γνώσεις τους για τα μυστικά της ασιατικής κουζίνας. Έτσι, με την καθοδήγηση τους δημιουργούνται εξειδικευμένα πιάτα που όχι μόνο στηρίζονται στις ιδιαίτερες προτιμήσεις κάθε πελάτη, αλλά ταυτόχρονα ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Τα πιάτα μας είναι βασισμένα στην φιλοσοφία της κουζίνας Kaiseki, η οποία δίνει έμφαση στην εποχικότητα των πρώτων υλών. Οι βασικές αρχές της που ακολουθούνται στην παρασκευή πιάτων είναι:
goshoku2

GOSHOKU

Κυριαρχία πέντε χρωμάτων στα πιάτα (λευκό, μαύρο, κίτρινο, κόκκινο και πράσινο)
gomi2

GOMI

Ισορροπία πέντε γεύσεων (γλυκιά, αλμυρή, ξινή, πικρή, πικάντικη)
gokan-new

GOKAN

Ενεργοποίηση των πέντε αισθήσεων (γεύση, όσφρηση, όραση, ακοή, αφή)
gohou2

GOHOU

Πέντε μαγειρικοί τρόποι χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των πιάτων (ψήσιμο, στον ατμό, τηγάνισμα, αργό βράσιμο, ωμό)